Start verkoop Narcisveld Fase 4

04/12/2018

Mis de start verkoop op dinsdag 11 december a.s. niet!

Het heeft lang geduurd maar nu is het dan zover: de vierde en laatste fase van plan Narcisveld gaat in verkoop! Heb je al lang gewacht dan is nu de tijd aangebroken. Op dinsdag 11 december a.s. tussen 17.00 – 18.30 uur ben je van harte welkom bij Bernheze makelaars & adviseurs aan de Bitswijk 10 in Uden om alles te weten te komen over de woningen en haal je de verkoopbrochure, prijslijsten en overige verkoopdocumentatie op. Kom ook langs en laat je uitgebreid informeren!

Wat gaan we bouwen?

Fase 4 – de laatste fase met koopwoningen – ligt deels aan de
J.F. Kennedystraat en deels aan de Hadewychstraat, met:

  • 5 tussenwoningen | Hadewychstraat – vanaf € 239.500,- v.o.n.
  • 2 hoekwoningen | Hadewychstraat – vanaf € 267.500,- v.o.n.
  • 6 patiobungalows | J.F. Kennedystraat en Hadewychstraat – vanaf € 289.000,- v.o.n.

Je woont hier bij het centrum van gezellig Heesch met alle benodigde voorzieningen op loopafstand. In Narcisveld voel je je dan ook snel thuis! We borduren verder op de eigentijdse frisse stijl van de vorige fases: modern met een dorps karakter.

Patiobungalows aan de John F. Kennedystraat
Patiobungalows aan de Hadewychstraat
Rijwoningen aan de Hadewychstraat
Situatie Fase 4

Anders of extra?

Naast diverse opties die standaard worden aangeboden kun je natuurlijk ook je eigen woonwensen bespreken. De patiobungalow aan de J.F. Kennedystraat (bouwnummer 36) is voorzien van een vrijstaande geïsoleerde garage en heeft de mogelijkheid om de aanbouw ruim uit te breiden. De bungalows zijn flexibel in te delen: ideaal met de slaap- en badkamer beneden of optioneel als volledig ingedeelde eengezinswoning. Niet alleen senioren maar ook (kleine) gezinnen kunnen hier heerlijk wonen. Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie.

Planning

Zoals het nu naar uitziet kan in het laatste kwartaal van 2019 waarschijnlijk gestart worden met de bouw van Fase 4.

Interesse?

Fase 4 is wéér mooi! Wil je ook graag ideaal centraal wonen in Heesch met ruimte voor jouw individuele woonwensen? Kom dan naar de start verkoop op dinsdag 11 december a.s. tussen 17.00 – 18.30 uur. En lukt dat niet, neem dan even contact op met de makelaar.

Bernheze makelaars & adviseurs
Bitswijk 10
5401 JB Uden
T 0413-243818
E info@bernheze.nl