Start verkoop Plakse Wei bekend!

04/02/2019

Na online voorinschrijving op 14 februari a.s. volgt de start verkoop op 16 maart a.s.!

De verkoop van plan Plakse Wei laat niet lang meer op zich wachten! De verkoop van de rijkgevarieerde mix van in totaal 42 woningen komt snel dichtbij…

Online voorinschrijving start op donderdag 14 februari om 17.00 uur!

Afgelopen december zeiden we het al: we willen graag een actueel beeld krijgen van wie op dit moment nog belangstelling heeft voor een woning in Plakse Wei. Sinds het begin van de ontwikkeling hebben we immers veel namen mogen noteren. Die lijst kunnen we op deze manier actualiseren. Natuurlijk willen we ook zien naar welke woningen jouw interesse uitgaat. We doen dat via een interessepeiling tijdens een zogenaamde voorinschrijving, die online plaatsvindt.

De online voorinschrijving start op donderdag 14 februari a.s. Vanaf 17.00 uur staan alle beschikbare woningen met impressies, plattegronden en interieurs hier online. We geven op dat moment ook een indicatie van de vrij-op-naamprijzen. Via een voorinschrijvingsformulier kun je dan tot vrijdag 1 maart 12.00 uur alvast je woningtypevoorkeur aangeven.
Let even op: met het invullen van het voorinschrijvingsformulier ben je nog niet definitief ingeschreven. Dat kun je vanaf de start verkoop doen.

Start verkoop 16 maart a.s.

En dan is het eindelijk zover: zaterdag 16 maart a.s. kan alvast de agenda’s in voor de start van de verkoop! Tussen 12.00 – 14.00 uur ben je van harte uitgenodigd in de Theaterkerk aan de Markt 5 in Bemmel. Op die dag is alle verkoopdocumentatie beschikbaar, waaronder mooie informatieve brochures en natuurlijk de prijslijsten. Het gehele verkoopteam staat dan klaar om je bij een kop koffie en iets lekkers uitgebreid te informeren over mooi, gevarieerd én gasloos nieuwbouwplan Plakse Wei!

Plakse Wei Bemmel vogelvlucht
Vogelvlucht impressie Plakse Wei

Inschrijfvoorwaarden en toewijzing

Het gehele traject – van voorinschrijving tot en met de toewijzing van woningen – wordt nader uitgewerkt in onze verkoopprocedure.

Planning

Op dit moment wordt de bouwkundig aannemer geselecteerd. De civieltechnische aannemer – Van Dalen Infra en Milieu B.V. uit Huissen – start deze maand met het bouwrijp maken van de planlocatie. Dit houdt in dat de bouwlocatie wordt voorzien van riolering, bouwwegen en nutsvoorzieningen. Onze planning voor wat betreft de start van de bouw is nog steeds ongewijzigd, zodat we er op dit moment vanuit gaan dat een start bouw in het najaar van 2019 reëel is.

Informatie

Binnenkort vertellen we je weer meer. Heb je tussentijds een dringende vraag, dan kun je de makelaars natuurlijk even bellen of mailen voor meer informatie. Voor de woningen neem je contact op met Zaat Vastgoed Makelaardij en voor bouwkavels informeer je bij Hermsen Garantiemakelaars.

Woningen

Zaat Vastgoed Makelaardij
Van Wijkplein 1
6851 MC Huissen
T 026-3884003
E zaat@zaatvastgoed.nl

Bouwkavels

Hermsen Garantiemakelaars
Berg en Dalseweg 174A
6522 CC Nijmegen
T 024 – 323 32 00
E info@hermsenmakelaars.nl