Veel animo voor plan De Sluyswachter in Doesburg

13/12/2017

Wat is de stand van zaken?

In september meldden we al dat we in het voorjaar van 2018 verwachten te kunnen starten met de verkoop van appartementen en eengezinswoningen in plan De Sluyswachter aan de Koppelweg te Doesburg. We hebben gemerkt dat al veel belangstellenden de weg naar de makelaar hebben gevonden. Tijd dus om de laatste informatie te delen!

Voorbereidingen opgestart

Voordat plan De Sluyswachter in verkoop gaat wordt er achter de schermen al hard gewerkt. Zo heeft de gemeenteraad onlangs de gebiedsvisie De Blauwe Knoop vastgesteld voor het gebied rond de Koppelweg waar het nieuwbouwplan zal worden gerealiseerd. De procedure om de omgevingsvergunning te krijgen zal binnenkort worden opgestart. Dit zal ongeveer 6 maanden in beslag nemen.

Woonprofiel

De appartementen en eengezinswoningen in plan De Sluyswachter hebben een eigentijdse architectuur met een industrieel karakter. De appartementen en woningen zijn heerlijk ruim en licht en het afwerkingsniveau is hoog. Het appartementengebouw is voorzien van een parkeerkelder met bergingen. Door onder andere toepassing van zonnepanelen is het plan helemaal van deze tijd. Er is veel ruimte voor individuele woonwensen.

Ook over de locatie is veel goeds te zeggen! Het uitzicht vanuit de appartementen over het water van de Oude IJssel is werkelijk prachtig en biedt ieder seizoen een wisselende aanblik. Het zicht op boten en het sluiscomplex heeft een bijzondere aantrekkingskracht. Ook de woningen liggen mooi, met uitzicht over een waterrijk parkgebied richting de vestingstad.

In donkergeel de geplande woningbouw van De Sluyswachter

Nu al inschrijven?

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden over de ontwikkelingen en de start verkoop van De Sluyswachter? Schrijf je dan vrijblijvend in bij onze makelaar:

REBO ERA Makelaardij
Wilhelminaweg 27
6951 BM Dieren
T  0313 – 42 73 21
E  makelaardij@rebogroep.nl

Uw contactpersoon: Sjoerd Assink