Verkoop Plakse Wei voorjaar 2019 verwacht

03/10/2018

Bestemmingsplan vastgesteld

Tijdens de raadsvergadering van 20 september jl. werd het bestemmingsplan voor plan Plakse Wei vastgesteld. Dat wil zeggen dat het bestemmingsplan – bij geen beroep – eind november onherroepelijk is! Het nieuwbouwplan met ca. 60 woningen – dat prachtig ligt aan de noordrand van Bemmel – biedt aantrekkelijk en gevarieerd wonen. Er komen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, geschakelde patiowoningen met slapen en baden op de begane grond en seniorenwoningen. Het straatbeeld is mooi! We mixen een landelijke en dorpse sfeer met een eigentijdse toets. Plakse Wei is bovendien uitstekend bereikbaar.

Wat een locatie!

Plakse Wei ligt op een fantastische plek aan de noordelijke kernrand van Bemmel. Heerlijk rustig, vlakbij de landerijen en Park Lingezegen: weg van de dagelijkse rumoer. We maakten er fraaie luchtfoto’s en laten er alvast een zien.

De planlocatie, gezien vanuit het noordoosten richting Nijmegen.

Planning

Rond de jaarwisseling zal gestart worden met het bouwrijp maken van de gronden. We gaan ervan uit dat de omgevingsvergunning voor de bouw nog dit jaar wordt ingediend en gestart kan worden met de selectie van de aannemer. Nog in het eerste kwartaal van 2019 richten we op een start verkoop van alle woningen. Onvoorziene omstandigheden voorbehouden kunnen we dan direct na de zomer van 2019 starten met de bouw. Wij zijn erg enthousiast en willen je de voorlopige ontwerpen dan ook alvast laten zien!

Twee-onder-een-kapwoningen
Vrijstaande woning en vrijstaand-geschakelde woningen
Patiowoningen
Seniorenwoningen 
Stedenbouwkundige verkaveling plan Plakse Wei

Bouwkavels gewild

Hermsen Garantiemakelaars (Nijmegen) heeft de eerste twee bouwkavels al in optie staan. Wil je ook je gedroomde woning zelf (laten) bouwen? Meld je dan bij de makelaar voor meer informatie.

Sta je al op de gegadigdenlijst?

Wie mooi wil wonen in plan Plakse Wei kan zich alvast vrijblijvend inschrijven op de gegadigdenlijst bij (één van) de makelaar(s).

Woningen

Zaat Vastgoed Makelaardij
Van Wijkplein 1
6851 MC Huissen
T  026-3884003
E  zaat@zaatvastgoed.nl

Bouwkavels

Hermsen Garantiemakelaars
Berg en Dalseweg 174A
6522 CC  Nijmegen
T  024 – 323 32 00
E  info@hermsenmakelaars.nl