Achter de Schans

Werkendam

Achter De Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. Het gebied ligt ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys.

In Achter de Schans is ruimte voor ongeveer 300 woningen. Er worden duurzame grondgebonden woningen en appartementen in diverse prijsklassen en categorieën gebouwd, in zowel de koop- als de huursector. Ook komen er vrije kavels beschikbaar voor zelfbouwers. De thema’s water, groen en ruimte komen terug bij de invulling van de nieuwe wijk.

Achter de Schans is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling, Van Wanrooij Projectontwikkeling en Gemeente Altena.

Meer weten over dit project? Kijk op www.nieuwbouwwerkendam.nl

Achter de Schans wordt een woonwijk voor iedereen

Werkendam is een plaats in de gemeente Altena in Noord-Brabant. De centrale ligging zorgt ervoor dat u snel in onder andere Gorinchem, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en ook Rotterdam en Utrecht bent. Werkendam ligt aan de A27 (afslag Werkendam).

Achter de Schans is gelegen ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys. Het heeft een fraaie ligging achter een karakteristieke dijk, De Schans.

De eerste fase van Achter de Schans bestaat uit de bouw van 150 woningen. Het bestemmingsplan voor de eerste woningen is inmiddels vastgesteld en naar verwachting worden deze begin 2022 in verkoop gebracht. In de zomer van 2021 begint het voorbelasten van de grond om het uiteindelijk bouwrijp te maken. Dit gebeurt door zand te storten, wat een jaar moet blijven liggen. Bij een succesvolle verkoop kan de bouw in 2023 starten.

Meer weten over dit project? Kijk op www.nieuwbouwwerkendam.nl

Locatie