Over ons

Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt al meer dan 30 jaar woningbouwprojecten en is een zeer efficiënt werkende organisatie met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn een financieel gezond bedrijf met een consequente historie van goede resultaten. De kwaliteitseisen die gelden voor onze bouwprojecten stellen wij ook zeker aan onszelf. Onze projectmanagers bezitten relevante diploma`s op hoger en universitair niveau, brede werkervaring en een goed arbeidsethos. Deze deskundigheid houden wij actueel doordat zij frequent beroepsgerichte cursussen, seminars e.d. bijwonen en wordt kennis onderling gedeeld. Maar ook ons netwerk versterkt ons. Wij onderhouden langdurige relaties met architecten, aannemers en gemeenten die passen bij onze organisatiewaarden.

Omdat wij een compacte organisatie zijn, kunnen wij snel schakelen vanwege korte communicatielijnen. Dit resulteert in een grote mate van flexibiliteit, waarbij de zorgvuldigheid bewaakt wordt.

  • Deskundigheid en 30 jaar ervaring
  • Efficiënt bouwproces
  • Kwalitatief goed eindproduct
  • Kenmerkend door persoonlijke betrokkenheid

Kwaliteit gegarandeerd

Wij ontwikkelen onze projecten in samenwerking met gerenommeerde architectenbureaus. De bouwtechnische realisatie ervan leggen wij in handen van zowel landelijk werkzame als lokale aannemingsbedrijven, partners met bewezen vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Elk project is uniek en heeft zijn eigen uitstraling. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Carmelveste Boxmeer, Den Bogerd en Huurlingsedam Wijchen.

Voor alle projecten geldt het volgende: Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt duurzame woningen die van alle gemakken zijn voorzien. Doordat de koper persoonlijke wensen kan inbrengen, komt de koper écht thuis in een toekomstbestendige woning.

Bekijk onze projecten
Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke betrokkenheid Lees meer