Beemdhof

Wanssum

Voor elk wat wils in Beemdhof

Op steenworp afstand van het centrum van Wanssum – aan een zijweg van de Beemdweg – wordt plan Beemdhof gerealiseerd door v.o.f. Beemdhof Wanssum, een samenwerkingsverband tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. Het plan – met halfvrijstaande woningen en bouwkavels voor vrijstaande woningen – sluit aan bij moderne woonwensen en past uitstekend in de historische omgeving. Inmiddels zijn 8 twee-onder-één-kap-woningen in Fase 1|2 gerealiseerd. In Beemdhof woon je rustig, groeien kinderen veilig op. Met prima voorzieningen in de buurt.

Fase 3: bouwkavels voor vrijstaand wonen

Wil je wel vrijstaand wonen maar liever zelf de handen uit de mouwen steken? Dat kan in Beemdhof! Het is in deze fase mogelijk om zélf je vrijstaande woning te bouwen op een bouwkavel (met omgevingsvergunning).
Perceelgroottes 263 m² – 303 m² met een prijs van € 250,-/m² v.o.n.
Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Peelrand Makelaardij uit Venray. Zij informeren je graag over de mogelijkheden!

Voor elk wat wils!

Op steenworp afstand van het centrum van Wanssum – aan een zijweg van de Beemdweg – wordt plan Beemdhof gerealiseerd door v.o.f. Beemdhof Wanssum, een samenwerkingsverband tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. Het plan sluit aan bij moderne woonwensen en past uitstekend in de historische omgeving. Inmiddels zijn in Fases 1|2 8 halfvrijstaande woningen gerealiseerd.

Ga je graag zelf aan de slag met je droomwoning? Ook dat kan, want het bouwen van een vrijstaande woning op een eigen kavel is hier mogelijk!

Over Wanssum

Wanssum is een gezellig karakteristiek dorp in de noordelijke punt van Noord-Limburg. Hier is het goed toeven. Wanssum ligt aan de Maas met in de nabije omgeving veel bossen, weiden en water. Het dorp heeft een prima voorzieningenniveau: scholen, sportverenigingen, winkels, horeca en een jachthaven. De dorpen Venray en Boxmeer – beiden met stadse allure – liggen aangenaam dichtbij. De steden Nijmegen en Venlo zijn via de snelweg A73 uitstekend bereikbaar.

Neem contact op

Bouwkavels