BijVianen

Binnenkort in verkoop

Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt in het jonge dorp Hoef en Haag ca. 160 woningen. De verkoop van de eerste fase van 38 woningen start op 27 mei a.s.
Aanmelden als geïnteresseerde kan op de website www.bijvianen.nl.

In het hart van Nederland, met de mooie waterrijke en groene omgeving van de gemeente Vijfheerenlanden als decor, is het goed wonen. In nieuwbouwproject BijVianen om precies te zijn. Je woont er vlak bij de mooie en uiterst centraal gelegen vestingstad Vianen, in het dorp Hoef en Haag, dat dateert van 2016. Piepjong nog. Het dorp is weliswaar klein, maar groot qua stedenbouwkundige setting: er zijn drie karaktervolle wijken, elk met een eigen identiteit. Water en groen zijn altijd in de buurt. Heerlijk. Je voelt je meteen thuis in Het Dorpshart, Het Lint of in De Erven. Je woont hier met een nieuwe vorm van luxe: landelijk en rustig met dorpse voorzieningen om de hoek en stadse levendigheid en faciliteiten op korte afstand. Het beste van twee werelden. Vianen, Nieuwegein en Utrecht liggen aangenaam dichtbij en ook de grote steden in de Randstad zijn snel bereikbaar, echt ideaal.

Wie in Hoef en Haag is geweest, is al snel verkocht. Je voelt je er meteen thuis. De drie wijken in het dorp staan garant voor een eigen sfeer en woningmix. Nieuwbouwproject Bij Vianen biedt in totaal 160 woningen, verspreid over Het Lint, Het Dorpshart en De Erven. In fases worden hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in verschillende afmetingen, uitvoeringen en naar keuze met diverse opties gerealiseerd. Een deel van de tussenwoningen wordt aangeboden als sociale koopwoningen. Nieuwkomers die hun eerste woning kopen, doorstromers die een grotere woning zoeken, senioren die misschien juist kleiner willen wonen: iedereen is welkom. Alle woningen zijn voorzien van modern sanitair en tegelwerk.

Heb je interesse in een woningen BijVianen?

Meld je dan aan op de website en wij houden je op de hoogte.
www.bijvianen.nl

Voor meer informatie is onze makelaar beschikbaar voor vragen:

De Keizer Smit makelaarshuys
Voorstraat 54
4132 AS Vianen
T 030-600 8240
E nieuwbouw@dekeizer.nlAanhef Dhr.Mvr.
Voorletters *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres *
Mobiel *
Telefoon *
Bericht *
captcha
* Verplichte velden