Blik op de Bongerd

Zevenaar

Wonen in het hart van Zevenaar

Op een prachtige locatie in hartje Zevenaar – in het zuidoostelijke deel van de stad – realiseert Jansen Bouwontwikkeling Blik op de Bongerd: een mooi en karakteristiek woongebouw met 8 woningen, 7 appartementen en 1 penthouse. De geneugten van het gemoedelijke en gezellige stadscentrum liggen op luttele minuten lopen. Zevenaar biedt alles wat je nodig hebt aan voorzieningen. Ook de omgeving is het meer dan waard om te wonen, met een schat aan mogelijkheden om je vrije tijd mee te vullen. De waterrijke natuur, landerijen en beboste heuvelruggen zijn bijzonder uitnodigend voor jong en oud. Het wegennet en het spoor brengen je snel waar je heen wilt, in Nederland maar ook over de Duitse grens. Ideaal centraal wonen begint in Blik op de Bongerd.

In Blik op de Bongerd worden 8 ruime herenhuizen, 7 appartementen en 1 penthouse onder één dak gerealiseerd. Zowel de woningen als de appartementen maken op karakteristieke wijze deel uit van dit sfeervolle woongebouw, met de typerende stijlvolle signatuur van architectenbureau Harmonische Architectuur. De ligging – in de bocht van de Babberichseweg en de Vondellaan – geeft het gebouw haar bijzondere V-vorm. De appartementen liggen markant in het midden van het gebouw, op de hoek.
De woningen en appartementen aan de Babberichseweg kijken uit op een oude appelgaard van Landgoed Huis Sevenaer, waarnaar de plannaam verwijst.

Zowel de woningen als de appartementen zijn inmiddels allemaal verkocht door Heilbron Mulders Quint Makelaardij.

Specificaties

8 woningen, 7 appartementen en 1 penthouse
Gebruiksoppervlakte vanaf ca. 90 m2

Locatie