Bronkhorst Andel

Andel

Op een mooie locatie in de nieuwe wijk Bronkhorst in Andel, heeft Jansen Bouwontwikkeling B.V. aan de Kroonsappel, Boerengroen en Roem van Altena 26 woningen ontwikkeld, waaronder twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. De kleinschaligheid van het project maken het in Bronkhorst Andel gezellig wonen. Je bent er snel thuis!

Meer weten over dit project? Kijk op www.bronkhorst-andel.nl

Zeer gevarieerd aanbod op een prachtige locatie

In Bronkhorst Andel worden 8 twee-onder-één-kapwoningen en 18 hoek- en tussenwoningen gerealiseerd. De hoek- en tussenwoningen aan de Kroonsappel en Boerengroen komen in meerdere varianten beschikbaar en zijn geschikt voor starters en doorstromers op de woningmarkt. De brede hoekwoning kan tevens optioneel aangepast worden naar een volledig woonprogramma op de begane grond. De twee-onder-één-kapwoningen met oprit en garage liggen aan de Roem van Altena. Vier aan de ene zijde van de straat en vier aan de andere zijde. Daardoor is er keuze in de ligging en ontstaat er variatie in het straatbeeld. Deze twee-onder-één-kapwoningen én de hoek- en tussenwoningen staan garant voor jarenlang woonplezier.

De afgedamde Maas is beeldbepalend en heeft grote aantrekkingskracht op zowel de bewoners zelf als mensen uit de weide omgeving. Voor nog meer natuurbeleving ‘op het ritme van eb en vloed’ kan je een bezoek brengen aan Nationaal Park De Biesbosch. Dit prachte en gratis te betreden natuurgebied ligt op slechts 20 autominuten van Andel.

De geneugten van het gemoedelijke centrum liggen op luttele minuten fietsen. Sport, scholen, natuur en winkels zijn ook altijd dichtbij. Daarnaast is het meer dan de moeite waard om de omgeving van Andel te gaan verkennen: er is genoeg te ontdekken en te beleven, vooral langs de rivier de Maas met volop recreatiemogelijkheden. Wil je wat verder weg, dan brengt het wegennet rondom Andel je snel waar je heen wilt.

Meer weten over dit project? Kijk op www.bronkhorst-andel.nl

Woningtypes

Previous Next

Locatie