Centrumplan Achterstraat

Nistelrode

Brabantse gezelligheid in Centrumplan Achterstraat!

De nieuwe groene woonhof aan het Hazenveld bestaat uit 4 starterstussenwoningen, 2 hoekwoningen (1 voor starters), 8 tweekappers en 4 ruime bouwkavels voor vrijstaande woningen. De tweekappers zijn er in twee afmetingen L en XL. De architectuur? Modern eigentijds. Zelfs een tikkeltje eigenwijs.

Over Nistelrode

Nistelrode zelf is een typisch Brabants dorp: gezellig en levendig. Het verenigingsleven en de actieve middenstand zorgen voor die gezellige sfeer, met de Pinksterfeesten en het Midzomernachtfeest als publiekstrekkers. En niet te vergeten: Van Tilburg Mode, verkozen tot ’s lands beste zelfstandige modewinkel, waar men van heinde en verre naartoe komt om een dagje te shoppen! Maar laten we het ruime aanbod aan overige winkels en horecagelegenheden vooral niet overslaan! Voorzieningen als basisscholen, een kinderdagverblijf, een bibliotheek en openbaar vervoer zijn in Nistelrode ook ruimschoots aanwezig.

Het dorp ligt heerlijk dichtbij bossen. De meest bekende natuurgebieden zijn de Maashorst en Slabroek: prachtige, uitgestrekte gebieden die elk seizoen uitnodigen om te genieten van het moois dat ze te bieden hebben. Overigens allemaal op slechts een steenworp afstand van de kern.

Wonen in Nistelrode is kiezen voor gezellig wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Ook steden als Uden en Oss met een uitgebreider voorzieningenniveau zijn vlakbij!

Dankzij een perfecte ontsluiting naar de A50 ligt Nistelrode centraal ten opzichte van verschillende steden: Uden en Oss liggen om de hoek, maar ook Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn binnen 30 minuten bereikbaar.

Het aanbod

De nieuwe groene woonhof aan het Hazenveld bestaat uit 4 starterstussenwoningen, 2 hoekwoningen (1 voor starters), 8 tweekappers en 4 ruime bouwkavels voor vrijstaande woningen. De tweekappers zijn er in twee afmetingen L en XL, aan jou de keuze. De architectuur? Modern eigentijds. Zelfs een tikkeltje eigenwijs. Er zijn diverse mogelijkheden om de woningen aan te passen aan de hand van specifieke woonwensen.

Woningtypes

Previous Next

Locatie