De Tichel

Groesbeek

Mooi gelegen langs de Kloosterstraat, Gooiseweg en Aelbert Cuypweg in Groesbeek komen 31 energieneutrale koop- en huurwoningen in diverse typen.

Meer weten over dit project? Kijk op www.detichelgroesbeek.nl

 

Heb je nooit kunnen kiezen tussen een stadse of natuurlijke woonomgeving? Hou je van terrasjes, winkelen en gezellige drukte, maar ontspan je je ook graag in de natuur? En wil je voor beide niet uren in de auto hoeven zitten? Dan is nieuwbouwproject De Tichel echt iets voor jou! Je woont in het centrum van het bourgondische Groesbeek. Dit dorp ligt midden in een heuvelachtige en bosrijke omgeving én heeft ook nog eens alle (stadse) voorzieningen binnen handbereik.

Instant vakantiegevoel
Het is niet moeilijk om in Groesbeek een vakantiegevoel te krijgen. De prachtige omgeving met haar on-Hollandse heuvellandschap, omzoomd door prachtige bossen is in alle seizoenen adembenemend. ’s Zomers zijn de terrasjes in het centrum goed gevuld en er is altijd wel wat gezelligs te beleven. En wat dacht je van na een dag hard werken, nog even de mountainbike te pakken of de wandelschoenen aan te doen voor een prachtige tocht door de natuur? Dat wordt genieten!

In De Tichel komt een grote verscheidenheid aan woningtypen. Er komen hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en patiowoningen met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Meer weten over dit project? Kijk op www.detichelgroesbeek.nl

 

Locatie