De Veldschuur Malden

Malden

Tussen de Veldsingel en de Huikeling in Malden ontwikkelt V.O.F. Heumen Noord, De Veldschuur. Een nieuwbouwproject van in totaal 28 woningen waarvan 12 koopwoningen die verkocht zijn door Hans Janssen Garantiemakelaars en 16 huurwoningen waarvan de verhuur via Oosterpoort verloopt.

Alle woningen zijn verkocht. De verhuur wordt door Oosterpoort verzorgd.

De Veldschuur is een ontwikkeling van V.O.F. Heumen Noord. Een samenwerkingsverband tussen KlokGroep in Nijmegen en Jansen Bouwontwikkeling B.V.

Meer weten over dit project? Kijk op www.develdschuur-malden.nl

Huurwoningen

Aan de noordzijde van het plan, langs de Veldsingel, komen 16 huurwoningen. Tussen de huurwoningen en de Veldsingel worden bomen geplaatst waardoor de groene uitstraling van de Veldsingel versterkt wordt.

Levensloopbestendige woningen

De 16  huur- en de 6 koop- levensloopbestendige woningen gerealiseerd aan een rustige, groene, verkeersluwe zone. De levensloopbestendige woningen zijn voorzien van dezelfde duurzame installaties als de appartementen: een lucht-water-warmtepomp, balansventilatie met warmteterugwinning en zonnepanelen op het dak.

De huurwoningen met tuin hebben een woonkamer en keuken op de begane grond en twee slaapkamers met een badkamer op de eerste verdieping. Dankzij het gebruik van een rechte steektrap met voldoende ruimte boven en beneden kan er indien nodig eenvoudig een traplift worden toegevoegd. Ook hier loopt de verhuur via Oosterpoort.

De levensloopbestendige koopwoningen zijn breder dan de huurwoningen. Dankzij deze breedte hebben de kopers de vrijheid om te kiezen voor een volledig woonprogramma met slaap- en badkamer, woonkamer en keuken op de begane grond, of twee ruime slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Individuele woonwensen zijn uiteraard bespreekbaar.

Twee-onder-één-kapwoningen

Aan de zuidkant van De Veldschuur komen 6 ruime twee-onder-één-kapwoningen. Tussen deze woningen en de Huikeling worden de parkeerplaatsen opnieuw ingedeeld en wordt een brede groenstrook aangelegd. De woningen staan op grote kavels en beschikken over parkeergelegenheid op een eigen oprit. De ruime twee-onder-één-kapwoningen zijn standaard al 1,20m1 uitgebouwd aan de achtergevel. Het uitbouwen tot 2,40m1 behoort tot de mogelijkheden. De keuken bevindt zich standaard aan de achterzijde en kan desgewenst kosteloos verwisseld worden naar de voorgevel. Op de verdieping bevinden zich een ruime badkamer met ligbad en drie ruime slaapkamers. Het realiseren van een extra slaapkamer op de tweede verdieping behoort ook tot de mogelijkheden. In de basis, met de uitbouw van 1,20m1, hebben de tweekappers een woonoppervlakte van ca. 150 m².

Planning

Voordat met De Veldschuur gestart kon worden, moesten eerst de voormalige sportgebouwen gesloopt worden. Op het terrein dat helemaal vrij was, werden vervolgens de nodige kabels en leidingen aangelegd en werd het terrein bouwrijp gemaakt. Meer informatie over de planning:

  • start verkoop zomer 2020
  • bouwrijp terrein: derde kwartaal van 2020
  • start bouw: juni 2021
  • de verhuur van de levensloopbestendige huurwoningen en appartementen verloopt via Oosterpoort. Informatie hierover is in dit stadium nog niet beschikbaar. Medio dit jaar treedt Oosterpoort naar buiten met nadere verhuurinformatie.

Meer weten over dit project? Kijk op www.develdschuur-malden.nl

 

Woningtypes

Previous Next

Locatie