De Veldschuur Malden

Malden

Tussen de Veldsingel en de Huikeling in Malden ontwikkelt V.O.F. Heumen Noord, een samenwerkingsverband tussen Klokgroep uit Nijmegen en Jansen Bouwontwikkeling B.V., De Veldschuur.
Een nieuwbouwproject van in totaal 35 woningen waarvan 12 koopwoningen die verkocht gaan worden door Hans Janssen Garantiemakelaars en 23 huurwoningen- en appartementen waarvan de verhuur via Oosterpoort verloopt.
De verkoop is op 17 juni jl. gestart.

Appartementen

Aan de noordzijde van het plan, langs de Veldsingel, komen 15 huurappartementen. Tussen de appartementen en de Veldsingel worden bomen geplaatst waardoor de groene uitstraling van de Veldsingel versterkt wordt. De hoofdentree en galerij bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. De appartementen hebben een lift en worden duurzaam gebouwd met een lucht-water-warmtepomp, ventilatie met warmteterugwinning en zonnepanelen op het dak. De verhuur loopt via Oosterpoort.

Levensloopbestendige woningen

Middenin plan De Veldschuur worden 8 huur- en 6 koop- levensloopbestendige woningen gerealiseerd aan een rustige, groene, verkeersluwe zone. De levensloopbestendige woningen zijn voorzien van dezelfde duurzame installaties als de appartementen: een lucht-water-warmtepomp, balansventilatie met warmteterugwinning en zonnepanelen op het dak.

De huurwoningen met tuin hebben een woonkamer en keuken op de begane grond en twee slaapkamers met een badkamer op de eerste verdieping. Dankzij het gebruik van een rechte steektrap met voldoende ruimte boven en beneden kan er indien nodig eenvoudig een traplift worden toegevoegd. Ook hier loopt de verhuur via Oosterpoort.

De levensloopbestendige koopwoningen zijn breder dan de huurwoningen. Dankzij deze breedte hebben de kopers de vrijheid om te kiezen voor een volledig woonprogramma met slaap- en badkamer, woonkamer en keuken op de begane grond, of twee ruime slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Individuele woonwensen zijn uiteraard bespreekbaar.

 

 

 

Twee-onder-één-kapwoningen

Aan de zuidkant van De Veldschuur komen 6 ruime twee-onder-één-kapwoningen. Tussen deze woningen en de Huikeling worden de parkeerplaatsen opnieuw ingedeeld en wordt een brede groenstrook aangelegd. De woningen staan op grote kavels en beschikken over parkeergelegenheid op een eigen oprit. De ruime twee-onder-één-kapwoningen zijn standaard al 1,20m1 uitgebouwd aan de achtergevel. Het uitbouwen tot 2,40m1 behoort tot de mogelijkheden. De keuken bevindt zich standaard aan de achterzijde en kan desgewenst kosteloos verwisseld worden naar de voorgevel. Op de verdieping bevinden zich een ruime badkamer met ligbad en drie ruime slaapkamers. Het realiseren van een extra slaapkamer op de tweede verdieping behoort ook tot de mogelijkheden. In de basis, met de uitbouw van 1,20m1, hebben de tweekappers een woonoppervlakte van ca. 150 m².

Planning

Voordat daadwerkelijk met De Veldschuur gestart kan worden, moeten eerst de voormalige sportgebouwen gesloopt worden. Wanneer het terrein helemaal vrij is, zullen de nodige kabels en leidingen aangelegd worden en wordt het terrein bouwrijp gemaakt. De voorlopige planning is als volgt:

  • start verkoop van de 6 twee-onder-één-kapwoningen en 6 levensloopbestendige koopwoningen: zomer 2020
  • bouwrijp terrein: derde kwartaal van 2020
  • start bouw: eerste of tweede kwartaal 2021
  • de verhuur van de levensloopbestendige huurwoningen en appartementen verloopt via Oosterpoort. Informatie hierover is in dit stadium nog niet beschikbaar. Medio dit jaar treedt Oosterpoort naar buiten met nadere verhuurinformatie.

Meer weten over dit project? Kijk op www.develdschuur-malden.nl 

Woningtypes

Previous Next

Locatie