Heumen Noord Fase III

Heumen

Landelijk wonen bij bossen en water

Op steenworp afstand van Malden en Wijchen en dichtbij Nijmegen bevindt zich plan Heumen Noord. Het plan van ca. 90 woningen ligt aan de rand van Heumen, ten zuiden van de Jan J. Ludenlaan en grenst direct aan het buitengebied. Hier geniet je van een rustige groene woonomgeving en groeien kinderen heerlijk op met alle voorzieningen binnen handbereik. De nieuwbouwwoningen zijn inmiddels allemaal verkocht. Wel zijn nog zes bouwkavels beschikbaar voor het bouwen van een woning naar eigen wens.
Plan Heumen Noord – gelegen op de hoek van de Looistraat en de Oude Boterdijk in Heumen – biedt mooi, landelijk en rustig wonen. Het dorp ligt ten zuiden van Nijmegen – aan de Maas – in het uiterste puntje van Gelderland dat grenst aan zowel Brabant als Limburg. Hier geniet je van een rustige, bos- en waterrijke woonomgeving. Jansen Bouwontwikkeling realiseert Fase III ten noorden van de inmiddels gerealiseerde fases.

Fase III splinternieuw en tóch vertrouwd

Fase III is splinternieuw, maar toch weer heel erg vertrouwd. Want in deze laatste fase is ruimte voor nog meer mooie rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen die qua sfeer en stijl naadloos aansluiten bij de architectuur van de eerste twee fases.

Laatste kans om te wonen in Heumen Noord…

Wil je toch nog graag in Heumen Noord wonen? Wellicht is één van de bouwkavels dan iets voor jou!

Neem snel contact op met Hans Janssen Garantiemakelaars of Twan Kesseler Makelaar als je meer wil weten.

Locatie

Neem contact op