Huurlingsedam Wijchen

Wijchen

Huurlingsedam is een woonwijk in Wijchen dicht bij het centrum en het Wijchens Meer. De woonwijk bestaat uit clusters met verschillende typen woningen voor diverse doelgroepen. Hierdoor voelt deze woonwijk aan als een dorp in een dorp. Huurlingsedam is een heerlijke plek om op te groeien in de buurt van diverse voorzieningen en scholen. De wijk wordt verder uitgebreid met nieuwe woningen. Het nieuwe gedeelte past qua sfeer straks goed bij de bestaande bouw en de diversiteit van de vorige fases.

Fase 3
Ten zuiden van de Oosterweg en grenzend aan de Wagenmaker komen, in Fase 3, in totaal 250 nieuwe woningen. Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt hier samen met Spagro Beheer BV 65 woningen met veel diversiteit. Het gaat om twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. Een groot deel van de rijwoningen is sociale koopwoning (KoopStart) of sociale huurwoning (Talis).

Fase 4
Iets ten zuidoosten van de woningen van Fase 3, ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling, samen met Spagro Beheer BV, nog eens 35 woningen in Fase 4. De woningen van deze Fase liggen ten zuiden van de Oosterweg, in de richting van de Graafseweg.

Meer weten over dit project? Kijk op www.huurlingsedamwijchen.nl

Locatie