’t Hof van Klein Baal

Haalderen

In Haalderen ligt langs de Van der Mondeweg aan de noordzijde van het dorp nieuwbouwlocatie ’t Hof van Klein Baal. De circa 61 woningen die Jansen Bouwontwikkeling voor dit plan ontwikkelt, komen in een mooie hofachtige structuur te liggen waarbij er ook veel aandacht is voor de inrichting van het openbaar gebied en een mooie overgang naar het omliggende landschap. De woningen zijn geschikt voor een brede doelgroep. In het voorlopige stedenbouwkundig ontwerp staan nu hoek- en tussenwoningen (waaronder sociale huurwoningen), twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Met een bescheiden ca. 2.000 inwoners woon je in Haalderen nog echt landelijk en rustig. Kinderen kunnen veilig opgroeien en tegelijkertijd is de reuring ook snel op te zoeken. Bemmel, Huissen, Elst en natuurlijk Arnhem en Nijmegen liggen op steenworp afstand en zijn met de auto, fiets en het OV zeer goed bereikbaar. Het is de bedoeling om Haalderen te laten groeien en bloeien. Met de komst van ’t Hof van Klein Baal gaat dat nog meer gebeuren!

Kijk op de projectwebsite voor meer informatie. Bent u geïnteresseerd in een woning? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: www.hofvankleinbaal.nl

Locatie