Victoria Haarsteeg

Haarsteeg

Nieuwbouwplan Victoria wordt de komende jaren in een aantal fases gerealiseerd. Deelplan 1 en 2 van Victoria zijn al opgeleverd en de bewoners genieten volop van de riante woningen en de kindvriendelijke, groene wijk.

Fase 3
Het nieuwe deelplan – fase 3 – bestaat uit in totaal 58 woningen die in twee fasen zullen worden verkocht. Er komen verschillende woningtypes: voor ieder wat wils! Zo komen er hoek- en tussenwoningen, royale twee- onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en luxe vrijstaande woningen, allemaal voorzien van een keuken en modern sanitair. De 38 woningen van fase 3A en de 20 woningen van fase 3B zijn inmiddels verkocht.

Maak kennis met Haarsteeg en omgeving

Wonen in Haarsteeg betekent genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Een prachtig polderlandschap, uitgestrekte weilanden en diverse recreatieplassen. In nieuwbouwwijk Victoria Haarsteeg woon je in een landelijke omgeving, maar door de centrale ligging ben je zo in de omliggende dorpen. Zoals in het charmante vestingsstadje Heusden. Maar ook Vlijmen en Den Bosch liggen om de hoek. Het is aangenaam wonen in Haarsteeg!

Meer weten over dit project? Kijk op www.victoriahaarsteeg.nl

Woningtypes

Previous Next

Locatie