Talis tekent voor 13 woningen in Huurlingsedam Wijchen

Nijmegen, 8 februari 2023 – Afgelopen maandag was het een mooie dag voor Talis. De woningcorporatie voegt aan haar woningaanbod 13 sociale huurwoningen in Huurlingsedam Wijchen Fase 3 toe. De koopovereenkomst met Jansen Bouwontwikkeling en de aannemingsovereenkomst met Bouwbedrijf van Grunsven werden op eenzelfde moment getekend. De 13 fraaie tussenwoningen liggen verspreid door de buurt en zijn geschakeld met koopwoningen.

Huurlingsedam is een nieuwe woonwijk in Wijchen dicht bij het centrum en het Wijchens Meer. Ten zuiden van de Oosterweg en grenzend aan de Wagemaker komen, in Fase 3, in totaal 250 nieuwe woningen. Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt hier samen met Spagro Beheer BV 65 woningen met veel diversiteit. Het gaat om twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. Een groot deel van de rijwoningen is sociale koopwoning (KoopStart) of sociale huurwoning (Talis). De bouw van de woningen start in maart 2023. Vanaf eind 2023 komen de sociale huurwoningen bij Talis beschikbaar. Ronald Leushuis (bestuurder Talis), Francis van Haren (commercieel directeur Bouwbedrijf van Grunsven) en Jeroen Jeukens (algemeen directeur Jansen Bouwontwikkeling) kijken uit naar het moment dat de woningen door de huurders betrokken kunnen worden.

De woonwijk Huurlingsedam bestaat uit clusters met verschillende typen woningen voor diverse doelgroepen. Hierdoor voelt deze wijk aan als een dorp in een dorp. Huurlingsedam is een heerlijke plek om op te groeien in de buurt van diverse voorzieningen en scholen. Op de projectwebsite vindt u meer informatie over nieuwbouwproject Huurlingsedam Wijchen Fase 3. Alle KoopStart-woningen zijn verkocht. Er zijn nog enkele tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en één hoekwoning te koop. Bent u geïnteresseerd in een royale eengezinswoning op deze prachtige locatie? Neem dan contact op met Driessen Makelaardij. Zij informeren u graag over de nog beschikbare woningen.