Den Bogerd

Udenhout

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken.

Op donderdag 3 november 2022 start de verkoop van 24 energieneutrale woningen in het plandeel De Lanen te Udenhout. Nieuwbouwproject De Lanen bestaat uit 10 twee-onder-één-kapwoningen en 14 hoek- en tussenwoningen verdeeld over zes verschillende typen.

Den Bogerd is een ontwikkeling van Den Bogerd Ontwikkeling B.V. │ Een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling en Van der Weegen Bouwgroep

Meer weten over dit project? Kijk op www.den-bogerd.nl

Volop ruimte voor wonen, volop ruimte voor groen

Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plan ligt een natuurpark. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden. Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben.

Meer weten over dit project? Kijk op www.den-bogerd.nl

Locatie