Den Bogerd

Udenhout

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken.

Den Bogerd is een ontwikkeling van Den Bogerd Ontwikkeling B.V., een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling en Van der Weegen Bouwgroep. Deelproject ‘De Lanen’ is nu in verkoop. De Lanen 1 bestaat uit 10 twee-onder-één-kapwoningen en 14 hoek- en tussenwoningen verdeeld over zes verschillende typen. De Lanen 2 bestaat uit 6 hoekwoningen en 8 tussenwoningen. In De Lanen 3 komen er nog eens 10 twee-onder-één-kapwoningen bij. Bekijk hieronder drie impressies van de woningen van De Lanen. Alle woningen zijn duurzaam en energieneutraal, krijgen vloerverwarming en vloerkoeling, zijn voorzien van een luchtwarmtepomp én zonnepanelen voor het opwekken van groene energie. Zo ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten.

Ter illustratie van de gerealiseerde woningen zijn in de fotogalerij enkele foto’s van de parkwoningen aan de Palswei en de mooie woningen aan de Rogakker en Winkelakker te zien. Bekijk ook de foto’s van Park ter Roomley!

Meer weten over dit project? Kijk op www.den-bogerd.nl

Volop ruimte voor wonen, volop ruimte voor groen

Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plan ligt een natuurpark. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden. Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben.

Meer weten over dit project? Kijk op www.den-bogerd.nl

Locatie