Plakse wei

Bemmel

Nieuw en gasloos wonen begint in Plakse Wei

Aan de noordelijke kernrand van Bemmel, in de hoek van De Plak en de Plakselaan hebben wij het gloednieuwe woningbouwplan Plakse Wei gerealiseerd met in totaal 61 woningen. Hier woon je prachtig. Alles valt hier op zijn plek: de rust en de gezelligheid van het Betuwse dorp Bemmel, de ligging vlakbij Park Lingezegen en de optimale bereikbaarheid vanwege uitstekende ontsluitingen naar het landelijke wegennet. Plan Plakse Wei is het eerste gasloze nieuwbouwplan van gemeente Lingewaard! 

We zijn zelf erg enthousiast en denken dat iedereen dat is: Plakse Wei is niet alleen mooi maar ook erg gevarieerd. Jansen Bouwontwikkeling B.V. ontwikkelde in totaal 61 woningen met een landelijke mix van rijwoningen, gevarieerde tweekappers, seniorenwoningen, patiobungalows en vrijstaande woningen. Kopers kregen veel ruimte om eigen ideeën in te brengen. Door de realisatie van 12 huurwoningen voor Waardwonen, kreeg dit plan nog meer diversiteit. Jong en oud, starters, gezinnen en woonconsumenten die zich richten op woningen met het volledige woonprogramma op de begane grond; ze komen allemaal samen in dit bijzondere nieuwbouwplan.

Bouwkavels

Naast woningen werden in plan Plakse Wei ook bouwkavels aangeboden. Hermsen Garantiemakelaars (Nijmegen) had de bouwkavels in verkoop.

Locatie