Plakse wei

Bemmel

Nieuw en gasloos wonen begint in Plakse Wei

Aan de noordelijke kernrand van Bemmel, in de hoek van De Plak en de Plakselaan realiseren wij het gloednieuwe woningbouwplan Plakse Wei met in totaal 61 woningen. Hier woon je prachtig. Alles valt hier op zijn plek: de rust en de gezelligheid van het Betuwse dorp Bemmel, de ligging vlakbij Park Lingezegen en de optimale bereikbaarheid vanwege uitstekende ontsluitingen naar het landelijke wegennet. Plan Plakse Wei is het eerste gasloze nieuwbouw-
plan dat gebouwd wordt in gemeente Lingewaard! Voorlopig is dit ook het láátste nieuwbouwplan voor het gezellige dorp Bemmel.

We zijn zelf erg enthousiast en denken dat iedereen dat zal zijn: Plakse Wei wordt niet alleen mooi maar ook erg gevarieerd. Jansen Bouwontwikkeling B.V. ontwikkelde totaal 61 woningen met een landelijke mix van rijwoningen, gevarieerde tweekappers, seniorenwoningen, patiobungalows en vrijstaande woningen. Kopers kregen veel ruimte om eigen ideeën in te brengen. Door de realisatie van 12 huurwoningen voor Waardwonen, krijgt dit plan nog meer diversiteit. Jong en oud, starters, gezinnen en woonconsumenten die zich richten op woningen met het volledige woonprogramma op de begane grond; ze komen allemaal samen in dit bijzondere nieuwbouwplan.

Start bouw

Afgelopen maanden is de bouwplaats bouwrijp gemaakt. In het kort houdt dit in, dat de rioleringen en de nutsvoorzieningen zijn aangelegd en dat met de start van de woningen begonnen kon worden. De eerste schroefpalen gingen de grond in en dit werd op 23 oktober jl. gevierd met de kopers en betrokkenen. We stonden daarbij even stil bij de start van het eerste gasloze nieuwbouwplan in gemeente Lingewaard, de Plakse Wei. Helga Witjes (wethouder van gemeente Lingewaard), Hanke Struik (bestuurder van Waardwonen), Jeroen Jeukens en Luc Peters (resp. directeur en projectmanager bij Jansen Bouwontwikkeling B.V.) gaven het symbolische startsein.

Bouwkavels

Naast woningen worden in plan Plakse Wei ook bouwkavels aangeboden. Hermsen Garantiemakelaars (Nijmegen) heeft de allerláátste bouwkavel, nummer 2, in verkoop. Wie graag de eigen hand heeft in het (laten) bouwen van een eigen droomwoning kan contact met deze makelaar opnemen voor meer informatie.

Specificaties

61 woningen
Gebruiksoppervlakte vanaf ca. 102 m2
Gasloos
Vanaf € 267.500 v.o.n.

Woningtypes

Previous Next

Locatie

Neem contact op

Makelaarsinformatie

De allerlaatste bouwkavel, nummer 2, is nog te koop. Wil jij je droomwoning (laten) bouwen? Pak dan deze, misschien wel jouw laatste, kans en neem contact op met Hermsen Garantiemakelaars!